Две години след убийството на 4 млади момичета

Един палестински баща показва мястото на една голяма трагедия, мястото, където 4 прекрасни момичета са стояли, мечтаейки и изпълнени с надежда. Само в рамките на секунди, тези мечти биват убити…Тези цветя умират. Три от неговите дъщери и една племеница биват убити за една секунда на 16ти януари 2009 в 5 без 15 вечерта.

Това е неговото интервю пред Democracy Now! Той разказва за реакцията на Израел, както и за всяка от своите дъщери – за техните мечти, за техните отиличителни черти, за техните стремежи:

Advertisements

Posted on януари 19, 2011, in Видео, Газа and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Коментари.

 1. Нямам думи!
  Неразбирам защо Израел всява страх в цял свят, защо тези мижитурки продължават да бъдат от никому ненаказани палачи на цял един народ?
  Не разбирам защо никой не обяви война на тези нищожества?
  Палестинския народ е в агония, никой от никаде не им оказва ефективна помощ, а само приказки!
  Жалко и жестоко!

 2. Hristova, съдбата на този баща и хиляди други като него също ме карат да се чуствам безпомощна и ме оставят без думи.

  Аз самата не разбирам как светът позволява това да се случва вече толкова много десетилетия. За съжаление ние сме обикновени хора и нямаме властта да решаваме какво ще се случва по света, но поне можем да бъдем информирани, да информираме хората около нас и да изискваме от депутатите, които не представляват в българския или европейския парламент да застанат на страната на справедливостта.
  Аз лично се надявам да не се стига до повече войни, прилагенето и спазването на международните закони от страна на държавата окупатор (Израел) би донесло също положителна промяна.
  Поздрави!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: